Welkom bij TC Maliskamp


Contactadres:Postbus 131 5240 AC Rosmalen
Paviljoen: Jos de Letterlaan 12, 5248 NX Rosmalen
 Tel: 073-52 16 712.
 
Overweegt u lid te worden van TCMaliskamp?
Lees dan hier de verschillende mogelijkheden,
of klik meteen op de button.
 
Wist je dat de dinsdagavond een uitstekende tennisavond is om, naast een balletje te slaan, mensen te ontmoeten en een gezellige avond te beleven met heel gezellige mensen?


VacaturesActueel

De voorjaarscompetitie is weer ten einde en 3 van onze teams zijn kampioen geworden!

Maliskamp 2, Vrijdag Gemengd dubbel 35+ 2e klasse: Ludo van de Veerdonk (captain), Jose van der Leest, Anja Verhagen en Christ Hoedemakers
Maliskamp 2, Zaterdag Dames 17+* 1e klasse: Femma van de Scheur (captain), Stefanie Hegmans, Jolanda Hermans, Monique Otten, Manon van de Scheur en Hariëtte Waals
Maliskamp 1, Zaterdag Heren 35+* 2e klasse: Ton Nijland (captain), Eric Faivre, Dion van de Wiel en vele invallers

Namens de hele club, van harte gefeliciteerd!

Het meidenteam van Maliskamp is na de wintercompetitie ook in de voorjaarscompetitie op de zondag meisjes 10-14 jaar 1e klasse ongeslagen kampioen geworden. Een mooie prestatie: gefeliciteerd meiden!!
V.l.n.r.: Fleur Simon, Sara Hahn, Pleun Kloosterman, Roosmarijn Lijnsveld, Jessica SalakoZomer Challenge

Vrienden, kennis of buren die op een laagdrempelige manier kennis willen maken met tennis? Dat kan bij TC
Maliskamp via de Zomer Challenge!

Wat is de Zomer Challenge?
- TC Maliskamp daagt de nieuwe leden uit binnen  
  drie maanden klaar te zijn voor de
  clubkampioenschappen
- Een lidmaatschap vanaf juni tot eind dit jaar om
  vrij te tennissen
- 6 tennislessen van Simon Tennisschool
- Een GRATIS racket
- 20% korting op een tennisartikel bij HT Sports
  Rosmalen
- GRATIS deelname aan de
  clubkampioenschappen (3 september tot 9 
  september)

Zeg het voort! Vragen? stel ze aan het PR-team
pr-team@tcmaliskamp.nlLaatste nieuws

 • 3
 • jun

Van het bestuur

Zure zomerappel ?

De voetballiefhebbers onder ons zullen deze zomer - zonder WK-deelname - door de zure appel  heen moeten bijten. Dit biedt echter ook onverwachte perspectieven. Zoals tijd en ruimte voor het deelnemen aan diverse activiteiten komende maand bij TCM (Invitatietoernooi  op 10 juni  en het Open toernooi  [“Erop uit bij Malis-Camping”] van 23 juni  t/m 1 juli ). Maar ook om op een mooie zomeravond eens wat vaker richting paviljoen te gaan om gewoon een balletje te slaan en na afloop een koel drankje te nemen.
Ook speciale attentie nog voor de Zomer Challenge (zie de website) en bovenal: zegt het voort !


Lees verder
 • 1
 • mei

Van het bestuur

LED-verlichting:

Het verschil is door de avondtenissers zeker niet onopgemerkt gebleven: Op 16 April hebben we op alle banen de oude lampen door LED-verlichting laten vervangen. In een strak geplande ombouw-actie werden binnen een dag alle werkzaamheden succesvol afgerond en kon dezelfde avond al onder het nieuwe licht getennist worden.

Lees verder
 • 1
 • apr

Van het bestuur
De lentekriebels steken voorzichtig de kop op maar het weer werkt nog niet helemaal mee. Toch vertrouwen wij erop dat het een mooie tennismaand wordt. Afgelopen maand was er al het nodige te beleven op ons paviljoen.Lees verder
 • 28
 • feb

Berichten vanuit bestuur en commissies

De ALGEMENE LEDENVERGADERING wordt gehouden op maandag 12 maart. De uitnodiging hebt u ontvangen, staat op de website en hangt in het paviljoen op enkele plaatsen. Natuurlijk staan de financiële  stukken en het jaarverslag op de agenda.
De voorzitter houdt een praatje en er komt een wijziging in het bestuur. Secretaris Johan de Visser en voorzitter jeugdcommissie Jeroen Meulendijks zijn aftredend en stellen zich niet herkiesbaar. Als opvolger van Johan, die 12 jaar secretaris was, stelt het bestuur Ruud Roelofs voor. Voor Jeroen zoeken we nog een opvolger. Dus als u de jeugd een goed hart toedraagt en in het bestuur mee wilt praten neem dan contact op met een van de bestuursleden.

Lees verder
 • 31
 • jan

Berichten vanuit bestuur en commissies
De ALGEMENE LEDENVERGADERING wordt volgende maand gehouden en wel op maandag 12 maart. Natuurlijk staan de financiële  stukken en het jaarverslag op de agenda. Verder komt er een wijziging in het bestuur.
Lees verder
 • 1
 • jan

van het bestuur

VAN HET BESTUUR

Het bestuur wenst u een gezond, voorspoedig en sportief nieuwjaar!
Laten we er met zijn allen weer een mooi jaar van maken.

Tijdens de NIEUWJAARSRECEPTIE op 7 januari van 16.00 tot 18.00 uur is er gelegenheid om elkaar de beste wensen te doen toekomen maar ook een mooie kans om weer eens bij te praten onder het genot van een natje en een droogje. Het bestuur ziet er naar uit om u te ontmoeten. We zijn natuurlijk ook benieuwd naar het woordje van de voorzitter. En verder is het de bedoeling om een team dat najaarskampioen geworden is, te huldigen.


Lees verder

Foto van het moment

Bekijk alle fotosBekijk alle fotos

Zoeken

Aanmelden nieuwsbrief