Welkom bij TC Maliskamp

Overweegt u lid te worden van TCMalikamp?

Lees dan hier de verschillende mogelijkheden,
of klik meteen op de button.


Actueel

Oude tennisballen

Sinds begin September is het mogelijk om je oude tennisballen in te leveren in de speciaal daarvoor geplaatste tonnen in het paviljoen.
Deze ballen zullen worden hergebruikt via www.oudetennisballen.com

Voor iedere ingeleverde bal krijgt te club 7,5 cent voor de clubkas. Daarnaast worden de ballen gerecycled en hebben dus een tweede leven i.p.v. in het bos of de prullenbak.


Ook wordt via oudetennisballen.com een deel van de opbrengsten weer ingezet voor G-tennis.  Zo krijgt jou oude bal weer waarde en dragen je bij aan een betere, schonere wereld met kansen voor iedereen.Helpende handen gezocht!

Help mee met de clubkampioenschappen!


Voor het organiseren van de clubkampioenschappen zijn wij dringend op zoek naar versterking! Om dit toernooi te kunnen blijven houden op een manier zodat dit voor alle leden leuk is om mee te doen hebben wij meer mensen nodig.

De clubkampioenschappen worden gehouden van maandag 4 tot en met zondag 10 september 2017. In de avonden zal gespeeld worden vanaf ca. 18:00 uur en in het slotweekend vanaf ca. 10:00 uur. Bij het organiseren van het toernooi horen verschillende taken. Normaal gesproken worden deze taken verdeeld onder commissieleden en hoef je dus niet bij alles betrokken te zijn.

Wat houdt het bijvoorbeeld in?
Lees verder


Aanmelden traingingslessen bij TC Maliskamp!
Meld je hier aan

Laatste nieuws

 • 1
 • okt

Van het bestuur

De COMMISSIEDAG ligt weer achter ons.
Dankzij de inzet van de culinaire commissie ontbrak het de aanwezige vrijwilligers aan niets. Het was een gezellig samenzijn. En tussendoor werd er ook nog fanatiek getennist.

Tijdens de commissiedag maakte voorzitter Philipp bekend dat MARIJKE BOERSMA is gekozen tot vrijwilliger van 2017. Zij zet zich al vele jaren in voor de jeugd van TC Maliskamp. Jammer dat ze zelf niet aanwezig kon zijn.

Het bestuur heeft besloten in zee te gaan met KNLTB.Club en de App. Doordat de bestaande ledenadministratie-software uit gefaseerd gaat worden zijn we gedwongen een keuze te maken voor een nieuw applicatie-platform. In het bestuur hebben we een besluit genomen voor de KNLTB.Club.


Lees verder
 • 1
 • okt

Snerttoernooi
De winter is al weer in zicht en wordt het tijd voor erwtensoep/snert.
Voor dinsdag 12 december 2017 staat het Snerttoernooi op het programma.
Noteer het vast in je agenda of op je kalender.
Nadere informatie verschijnt binnenkort.Lees verder
 • 1
 • okt

Van de recratiecommissie

De Recreatie Commissie heeft op 1 september via de Ledenadministratie een enquête gestuurd aan alle senior-leden van deze club. Doel van deze enquête was om te inventariseren hoeveel leden belangstelling hebben om mee te doen met een interne winter competitie en in welke vorm deze competitie dan gegoten zou moeten worden.

In totaal zijn 27 formulieren (zowel digitaal als op papier) ingevuld en bij de recreatie commissie ingeleverd.

10 respondenten willen niet meedoen met de competitie met als belangrijkste motivatie: geen tijd door andere verplichtingen, het spelen van andere competities, druk met werk en/of andere hobby’s, of gewoon geen zin.


Lees verder
 • 21
 • sep

Clubkampioenschappen 2017

Clubkampioenschappen
 
We kijken terug op een mooie week waarin van 4 tot 10 September de clubkampioenschappen hebben plaatsgevonden.
Het aantal deelnemers lag met een stuk hoger van voorgaande jaren, en daarmee kreeg de week een mooie invulling. Het weer was goed en de zon liet zich tijdens het finale weekend veelvuldig zien. Vrijdag stonden er zeker ook “bikkels” op de baan tijdens een flinke regenbui. 


Lees verder
 • 2
 • sep

Van de technische commissie

Er staat weer een drukke competitieperiode voor de deur!
•    In september start de externe najaarscompetitie waarin we met liefst 10 seniorenteams deel nemen op de vrijdag en de zaterdag. De captains zijn inmiddels geïnformeerd door competitieleider Christian Kok.
•    Daarnaast is het nog tot en met 2 september mogelijk om je in te schrijven voor de  externe wintercompetitie. Deze zal georganiseerd worden door Ute en Mike Schalkwijk.
Het inschrijfformulier is te vinden op de website.


Lees verder
 • 2
 • sep

Van het bestuur

Donderdag 17 augustus is JACQUELINE MULDER overleden.
We wisten dat ze ernstig ziek was. Haar overlijden kwam dus niet onverwacht. Vanaf 2007 was ze lid van TCM. Ze was actief in de Recreatiecommissie.
Jacqueline maakte gemakkelijk contact. Deed mee aan veel toernooien. Op 26 juni speelde ze tijdens ons open toernooi haar laatste wedstrijd.
Bij haar uitvaart op 23 augustus waren haar vrienden en vriendinnen van TCM aanwezig. We zullen haar missen.


Lees verder

Foto van het moment

Bekijk alle fotosBekijk alle fotos

Zoeken

Aanmelden nieuwsbrief