Welkom bij TC Maliskamp

Contactadres:Postbus 131 5240 AC Rosmalen
Paviljoen: Jos de Letterlaan 12, 5248 NX Rosmalen
 
Overweegt u lid te worden van TCMaliskamp?
Lees dan hier de verschillende mogelijkheden,
of klik meteen op de button.
 
Wist je dat de dinsdagavond een uitstekende tennisavond is om, naast een balletje te slaan, mensen te ontmoeten en een gezellige avond te beleven met heel gezellige mensen?


Vacatures


Actueel

De inschrijving voor de najaarscompetitie 2018 en de Competitie Nieuwe Stijl (8&9-competitie) is inmiddels geopend! In de bijlage zijn de inschrijfformulieren en speeldata te vinden. Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 24 juni 2018.
 
Met het formulier kan je zowel als individu en als team inschrijven. Bij een individuele inschrijving zal de technische commissie proberen (het lukt namelijk niet altijd) om een geschikt team te vinden of samen te stellen.
 
Graag het betreffende inschrijfformulier uiterlijk 24 juni 2018 ingevuld toesturen. Dit kan digitaal door middel van een email naar competitiestcmaliskamp@gmail.com, of als hardcopy in de brievenbus van het paviljoen.

Inschrijfformulier  en speeldata

Alvast bedankt!
Met vriendelijke groet,

Christian Kok
VCL Najaarscompetitie

inschrijven via mijnknltb

Laatste nieuws

 • 1
 • mei

Van het bestuur

LED-verlichting:

Het verschil is door de avondtenissers zeker niet onopgemerkt gebleven: Op 16 April hebben we op alle banen de oude lampen door LED-verlichting laten vervangen. In een strak geplande ombouw-actie werden binnen een dag alle werkzaamheden succesvol afgerond en kon dezelfde avond al onder het nieuwe licht getennist worden.

Lees verder
 • 1
 • apr

Van het bestuur
De lentekriebels steken voorzichtig de kop op maar het weer werkt nog niet helemaal mee. Toch vertrouwen wij erop dat het een mooie tennismaand wordt. Afgelopen maand was er al het nodige te beleven op ons paviljoen.Lees verder
 • 28
 • feb

Berichten vanuit bestuur en commissies

De ALGEMENE LEDENVERGADERING wordt gehouden op maandag 12 maart. De uitnodiging hebt u ontvangen, staat op de website en hangt in het paviljoen op enkele plaatsen. Natuurlijk staan de financiële  stukken en het jaarverslag op de agenda.
De voorzitter houdt een praatje en er komt een wijziging in het bestuur. Secretaris Johan de Visser en voorzitter jeugdcommissie Jeroen Meulendijks zijn aftredend en stellen zich niet herkiesbaar. Als opvolger van Johan, die 12 jaar secretaris was, stelt het bestuur Ruud Roelofs voor. Voor Jeroen zoeken we nog een opvolger. Dus als u de jeugd een goed hart toedraagt en in het bestuur mee wilt praten neem dan contact op met een van de bestuursleden.

Lees verder
 • 31
 • jan

Berichten vanuit bestuur en commissies
De ALGEMENE LEDENVERGADERING wordt volgende maand gehouden en wel op maandag 12 maart. Natuurlijk staan de financiële  stukken en het jaarverslag op de agenda. Verder komt er een wijziging in het bestuur.
Lees verder
 • 1
 • jan

van het bestuur

VAN HET BESTUUR

Het bestuur wenst u een gezond, voorspoedig en sportief nieuwjaar!
Laten we er met zijn allen weer een mooi jaar van maken.

Tijdens de NIEUWJAARSRECEPTIE op 7 januari van 16.00 tot 18.00 uur is er gelegenheid om elkaar de beste wensen te doen toekomen maar ook een mooie kans om weer eens bij te praten onder het genot van een natje en een droogje. Het bestuur ziet er naar uit om u te ontmoeten. We zijn natuurlijk ook benieuwd naar het woordje van de voorzitter. En verder is het de bedoeling om een team dat najaarskampioen geworden is, te huldigen.


Lees verder
 • 1
 • dec

Van het bestuur

VAN HET BESTUUR

Zoals u weet is de NIEUWJAARSRECEPTIE op 7 januari van 16.00 tot 18.00 uur.
U bent van harte welkom om onder het genot van een drankje en een hapje elkaar te ontmoeten, om te luisteren naar de voorzitter of om er gewoon even tussen uit te zijn.
De bedoeling is ook om een team dat najaarskampioen geworden is, te huldigen.

Lees verder

Foto van het moment

Bekijk alle fotosBekijk alle fotos

Zoeken

Aanmelden nieuwsbrief