Welkom bij TC Maliskamp


Contactadres:Postbus 131 5240 AC Rosmalen
Paviljoen: Jos de Letterlaan 12, 5248 NX Rosmalen
 Tel: 073-52 16 712.
 
Overweegt u lid te worden van TCMaliskamp?
Lees dan hier de verschillende mogelijkheden,
of klik meteen op de button.
 
Wist je dat de dinsdagavond een uitstekende tennisavond is om, naast een balletje te slaan, mensen te ontmoeten en een gezellige avond te beleven met heel gezellige mensen?


VacaturesActueelBeste Seniorleden,

De inschrijving voor de externe wintercompetitie 2018/2019 is geopend en ook deze competitie willen wij jullie vanuit TC Maliskamp een zo'n breed mogelijke keuze aanbieden. Zoals gebruikelijk ontvangen wij graag van de teamcaptains één inschrijfformulier per team met daarop de gevraagde informatie volledig ingevuld.

Meer informatie en inschrijfformulier


Clubkampioenschappen 2018: inschrijving geopend!

Het is zo ver! Waar iedereen zich aan het voorbereiden is op een heerlijke vakantie of zomerperiode in Nederland mogen jullie je ook weer gaan voorbereiden op de Clubkampioenschappen van TC Maliskamp!

Een toernooi met onze eigen leden, waar plezier en sportiviteit voorop staat en het leuk is om de onderlinge strijd met elkaar aan te gaan!
Een week met leuke wedstrijden, hapjes, drankjes en prijzen! Jij doet toch ook wel mee?!

Meer informatie


Laatste nieuws

 • 29
 • jun

Van het bestuur

Sportzomer

Het is inmiddels volop zomer en voor de liefhebbers staan diverse grote sportevenementen op stapel: het WK-voetbal, Wimbledon en de Tour de France. Op dit moment is bovendien het Open Toernooi 17+ van TC Maliskamp aan de gang.


Lees verder
 • 3
 • jun

Van het bestuur

Zure zomerappel ?

De voetballiefhebbers onder ons zullen deze zomer - zonder WK-deelname - door de zure appel  heen moeten bijten. Dit biedt echter ook onverwachte perspectieven. Zoals tijd en ruimte voor het deelnemen aan diverse activiteiten komende maand bij TCM (Invitatietoernooi  op 10 juni  en het Open toernooi  [“Erop uit bij Malis-Camping”] van 23 juni  t/m 1 juli ). Maar ook om op een mooie zomeravond eens wat vaker richting paviljoen te gaan om gewoon een balletje te slaan en na afloop een koel drankje te nemen.
Ook speciale attentie nog voor de Zomer Challenge (zie de website) en bovenal: zegt het voort !


Lees verder
 • 1
 • mei

Van het bestuur

LED-verlichting:

Het verschil is door de avondtenissers zeker niet onopgemerkt gebleven: Op 16 April hebben we op alle banen de oude lampen door LED-verlichting laten vervangen. In een strak geplande ombouw-actie werden binnen een dag alle werkzaamheden succesvol afgerond en kon dezelfde avond al onder het nieuwe licht getennist worden.

Lees verder
 • 1
 • apr

Van het bestuur
De lentekriebels steken voorzichtig de kop op maar het weer werkt nog niet helemaal mee. Toch vertrouwen wij erop dat het een mooie tennismaand wordt. Afgelopen maand was er al het nodige te beleven op ons paviljoen.Lees verder
 • 28
 • feb

Berichten vanuit bestuur en commissies

De ALGEMENE LEDENVERGADERING wordt gehouden op maandag 12 maart. De uitnodiging hebt u ontvangen, staat op de website en hangt in het paviljoen op enkele plaatsen. Natuurlijk staan de financiële  stukken en het jaarverslag op de agenda.
De voorzitter houdt een praatje en er komt een wijziging in het bestuur. Secretaris Johan de Visser en voorzitter jeugdcommissie Jeroen Meulendijks zijn aftredend en stellen zich niet herkiesbaar. Als opvolger van Johan, die 12 jaar secretaris was, stelt het bestuur Ruud Roelofs voor. Voor Jeroen zoeken we nog een opvolger. Dus als u de jeugd een goed hart toedraagt en in het bestuur mee wilt praten neem dan contact op met een van de bestuursleden.

Lees verder
 • 31
 • jan

Berichten vanuit bestuur en commissies
De ALGEMENE LEDENVERGADERING wordt volgende maand gehouden en wel op maandag 12 maart. Natuurlijk staan de financiële  stukken en het jaarverslag op de agenda. Verder komt er een wijziging in het bestuur.
Lees verder

Foto van het moment

Bekijk alle fotosBekijk alle fotos

Zoeken

Aanmelden nieuwsbrief