Van het bestuur

Geplaatst op: Vrijdag 29 juni 2018
Sportzomer

Het is inmiddels volop zomer en voor de liefhebbers staan diverse grote sportevenementen op stapel: het WK-voetbal, Wimbledon en de Tour de France. Op dit moment is bovendien het Open Toernooi 17+ van TC Maliskamp aan de gang. Een mooie gelegenheid om tijdens het finale-weekend nog eens een bezoekje te brengen aan ons fraaie paviljoen. Maar het is ook prachtig weer om zelf een balletje te slaan. De leden van TC Maliskamp die de komende weken her en der in de regio aan toernooien gaan deelnemen: succes gewenst en veel plezier. 

Zomerchallenge 2018

Er is behoorlijke interesse voor deelname aan de Zomerchallenge (zie de affiche en de website). Hulde aan het PR-team voor dit initiatief ! Hopelijk lukt het op deze manier weer een fiks aantal nieuwe leden aan ons te binden.Vertrouwenscontactpersoon bij TC Maliskamp

Het bestuur van TC Maliskamp heeft  besloten om in het kader van de handhaving van gewenst gedrag en een veilig sportklimaat een vertrouwenscontactpersoon aan te stellen.
Wij zijn verheugd dat Marcel Griens deze rol als vertrouwenscontactpersoon voor TC Maliskamp wil gaan vervullen. Hij zal als eerste aanspreekpunt voor (ouders van) de leden en het bestuur gaan fungeren bij meldingen, opmerkingen of vragen over concrete incidenten, waarbij grensoverschrijdend gedrag aan de orde is.
De vertrouwenscontactpersoon is onafhankelijk en zal de ontvangen informatie vertrouwelijk behandelen.

Marcel zal zich binnenkort op de website kort presenteren en verdere mededelingen doen over de inhoud van zijn functie, zijn bereikbaarheid e.d.

Privacybescherming

Het bestuur is druk doende met het treffen van voorbereidingen en maatregelen om te voldoen aan de eisen die de Europese privacywetgeving sinds kort - ook aan tennisverenigingen - stelt ten aanzien van de bescherming van persoonsgegevens. Nadere berichtgeving daarover volgt binnenkort.

Vakantie

In augustus zal er geen afzonderlijke nieuwsbrief met berichten van het bestuur verschijnen. Het bestuur wenst iedereen een fijne, zonnige en sportieve vakantie toe.Laatste nieuws

Foto van het moment

Bekijk alle fotosBekijk alle fotos

Zoeken

Aanmelden nieuwsbrief