Actueel - Van het bestuur

Geplaatst op: Vrijdag 1 december 2017
Van het bestuur

Zoals u weet is de NIEUWJAARSRECEPTIE op 7 januari van 16.00 tot 18.00 uur.
U bent van harte welkom om onder het genot van een drankje en een hapje elkaar te ontmoeten, om te luisteren naar de voorzitter of om er gewoon even tussen uit te zijn.
De bedoeling is ook om een team dat najaarskampioen geworden is, te huldigen.


PAVILJOEN IN KERSTVAKANTIE
Het paviljoen is in de kerstvakantie van dinsdag t/m donderdag alleen ’s avonds open.
   
De pen van Clasien van Meurs

Godelieve heeft mij gevraagd of ik de volgende pen van
een vrijwilliger wilde zijn.
Daar hoef ik niet lang over na te denken. Ik ben ongeveer 15 jaar geleden lid van de club geworden nadat Martin onze jongste zoon ging tennissen bij Maliskamp. Ik tenniste toen al een aantal jaren in Vinkel. Ik kwam zoveel bekende mensen tegen dat ik snel besloot om ook lid van Maliskamp te worden.

Lees verder


LEDVERLICHTING

Het bestuur heeft besloten om ledverlichting aan te schaffen. Het is een grote investering maar die verdient zich op den duur terug.
De ALV had voor dit besluit in maart al een machtiging gegeven.

NIEUW AFHANGBORD

Op 1 december wordt door de KNLTB een nieuw afhangbord geinstalleerd en daarbij wordt het oude scherm in het clubhuis door een nieuwe vervangen.
Het nieuwe scherm is groter en het programma is gemoderniseerd.

Vanaf die dag gebruik je gewoon het nieuwe afhangbord op de vertrouwde plaats naast de kleedruimtes.
Inloggen gebeurt nog steeds met je ledenpas.
    

PARKEREN

Uitbreiding parkeerplaats en aanpassen entree naar clubhuis.
Enkele weken geleden is er een zogenaamde 'schouw' geweest van de Jos de Letterlaan en de parkeerplaats op ons sportpark. Deze schouw werd gedaan naar aanleiding van de parkeerproblemen die er regelmatig op de zaterdagochtenden ontstaan. Bij de schouw waren bestuursleden van de drie sportverenigingen, de wijkmanager, verkeerskundigen van de gemeente en de wethouder van verkeer, Jos van Son, aanwezig. In gezamenlijkheid werd besloten dat er op korte termijn iets moest gebeuren. Nu heeft de gemeente geld vrij gemaakt om de aanpassingen te realiseren! De planning is om dit te doen in de winterstop. De parkeerplaats wordt uitgebreid met een aantal parkeerplaatsen om de capaciteit te vergroten. De oversteek vanaf de parkeerplaats naar ons clubhuis wordt veiliger gemaakt. Dit zal gedaan worden door de aanleg van een zogenaamd 'verkeersplateau' met een versmalling waardoor de snelheid van de auto's zal verminderen. Er komt waarschijnlijk ook een zebrapad op dit plateau. Ook de verlichting zal worden aangepast waardoor overstekende personen beter te zien zullen zijn. Natuurlijk gaan we er dan van uit dat iedereen zijn of haar auto op de parkeerplaats zet en zich aan de maximum snelheid houdt..

 Laatste nieuws

Foto van het moment

Bekijk alle fotosBekijk alle fotos

Zoeken

Aanmelden nieuwsbrief