Actueel - Van de barcommissie

Geplaatst op: Vrijdag 1 december 2017
VAN DE BARCOMMISSIE
Met ingang van 1 december stopt MIEP met haar werkzaamheden in ons tennispaviljoen. Namens alle leden: heel erg bedankt voor al het werk dat je hebt gedaan, we hebben dit ontzettend gewaardeerd.


BARDIENSTREGELING 2018
Zoals al eerder gemeld is in de nieuwsbrief van oktober, verandert de bardienstregeling. Zie ook Bardienstregeling 2018. Belangrijkste wijzigingen: op doordeweekse avonden zal de bardienst nog maar door 1 persoon worden vervuld en invulling van de bardienst op de zaterdagavond  tot sluitingstijd bij de voorjaarscompetitie gaat voor 2 bardiensten tellen. Inschrijven is mogelijk tot 1 maart. Ook afkoop blijft mogelijk. Na 1 maart word je, als je je niet hebt ingeschreven, door de barcommissie ingedeeld.
ocht je dan niet kunnen, dan ben je zelf verantwoordelijk voor vervanging. Wij zullen als barcommissie voor een lijst met vrijwilligers zorgen die je kan benaderen om eventueel een dienst - betaald - over te nemen. Mocht je hiervoor interesse hebben, aanmelden  is mogelijk bij Maja Penders (m.penders@live.nl) of Ellen van Dijk (ellenavandijk@gmail.com).

En niet alleen de regeling verandert, ook het planningssysteem wijzigt! Binnenkort ontvangen jullie een mail met een link naar het nieuwe systeem, waarmee jullie kunnen inschrijven. Belangrijk om te weten is dat je vanuit het nieuwe systeem alleen nog maar 1 dag van te voren een waarschuwing krijgt voor je bardienst.Laatste nieuws

Foto van het moment

Bekijk alle fotosBekijk alle fotos

Zoeken

Aanmelden nieuwsbrief