Actueel - Berichten vanuit bestuur en commissies

Geplaatst op: Woensdag 31 januari 2018
Van het bestuur

De ALGEMENE LEDENVERGADERING wordt volgende maand gehouden en wel op maandag 12 maart. Natuurlijk staan de financiële  stukken en het jaarverslag op de agenda. Verder komt er een wijziging in het bestuur. Secretaris Johan de Visser en voorzitter jeugdcommissie Jeroen Meulendijks zijn aftredend en stellen zich niet herkiesbaar. Voor Jeroen zoeken we nog een opvolger. Dus als u de jeugd een goed hart toedraagt en in het bestuur mee wilt praten neem dan contact op met een van de bestuursleden.
U bent van harte welkom! De agenda wordt eind februari  toegezonden.

Van de barcommissie

OPROEP VOOR VASTE BARVRIJWILLIGER
Heb jij dienstverlening in je bloed zitten en hart voor TC Maliskamp? Dan kunnen we je goed gebruiken in ons team van barvrijwilligers voor de middag! We zijn namelijk op zoek naar een gastvrouw of gastheer voor ons tennispaviljoen.
De werkzaamheden bestaan onder andere uit het schenken van dranken, het in orde houden van het paviljoen, o.a. schoonhouden van de baruitrusting en instructie geven aan de vrijwilligers die je om 19.00 uur komen aflossen.
Het gaat om 1 of 2 middagen in de week van 15.00u tot 19.00 uur. Hier staat een vrijwilligersvergoeding tegenover.

Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Ellen van Dijk (0644617163) of Maja Penders (0630610392)

BARDIENST
We werken nu al een poosje met het nieuwe bardienstsysteem en het nieuwe bardienstreglement. We kunnen vanuit de barcommissie gelukkig aangeven dat het met de bezetting van de bardiensten goed gaat!
Wel heeft het nieuwe systeem nog zijn beperkingen. Zo kan je zelf je bardienst niet wijzigen. Dit kan wel via onze bardienstplanners Hans en Paul.
 
We willen jullie er op wijzen dat alle bardiensten er nu voor het hele jaar instaan en je dus al je bardiensten kunt inplannen. Sterker nog, het is belangrijk dat je al je bardiensten voor 1 maart invult. Ook het afkopen is maar tot 1 maart mogelijk.

Indien je na 1 maart nog geen bardienst hebt ingepland, gaat de barcommissie de bardienst voor je inplannen. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor deze bardienst. Indien je dan niet kunt,  dien je zelf te ruilen of betaalde vervanging  te regelen (er is een lijst met mogelijke vervangers beschikbaar op de site). De barcommissie speelt hier dan geen rol meer in.

Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking hierbij.


Snerttoernooi

Het SNERTTOERNOOI op 16 januari was een succes. Het weer was niet zo best. Maar er werd volop strijd geleverd. Het toernooi  werd muzikaal opgevrolijkt door koor BMK Enjoy. Initiatiefnemer en organisator Gerard Wenting kan terugkijken op een geslaagde dag. Een verslag vindt u op de website.

Ouderkind toernooi 18+


Na een jaar van de activiteiten kalender te zijn geweest is het gezellige ouder-kind toernooi 18+ weer terug!
Het toernooi zal op zaterdag 24 maart om 14:00 uur starten en tot ongeveer 19:00 uur zijn de wedstrijden. Aansluitend kunnen alle deelnemers (en toeschouwers) genieten van een heerlijke maaltijd.

Meer informatie
Laatste nieuws

Foto van het moment

Bekijk alle fotosBekijk alle fotos

Zoeken

Aanmelden nieuwsbrief