Actueel - Van het bestuur

Geplaatst op: Zondag 1 april 2018
De lentekriebels steken voorzichtig de kop op maar het weer werkt nog niet helemaal mee. Toch vertrouwen wij erop dat het een mooie tennismaand wordt. Afgelopen maand was er al het nodige te beleven op ons paviljoen.

Zo organiseerde de recreatiecommissie op 11 maart het traditionele openingstoernooi, waaraan deze keer, in dierbare herinnering,  de naam van het vorig jaar overleden lid van de recreatiecommissie Jacqueline Mulder  was verbonden.

Op 12 maart j.l. was er de jaarlijkse, goed bezochte, algemene ledenvergadering.  Met een korte terug- en vooruitblik van de voorzitter, het doorlopen en goedkeuren van de financiële stukken, de  mededeling dat de LED-verlichting op de banen aanstaande is en dat de contributie met 1.5 % wordt verhoogd,  en tot slot een bestuurswisseling. Johan de Visser nam na 12 jaar afscheid als secretaris, Ruud Roelofs werd tot opvolger gekozen. Ook Jeroen Meulendijks stopte als jeugdvoorzitter, zijn functie is nog vacant (wie interesse heeft melde zich bij de voorzitter !). 


Op 23 maart werd de interne wintercompetitie afgesloten. De formule van dit jaar sloeg goed aan. Dank aan Chris Burgers en Jan Stekelenburg voor de prima organisatie.

Op 24 maart vond onder de enthousiaste leiding van Marissa Hos en Chantal Timmers  het ouder-kind toernooi  (18+ only) plaats, compleet met onder meer een Pubquiz. Het was weer een daverend succes. Zie ook elders op de website.


Op 5 april gaat de KNLTB- voorjaarscompetitie van start. Namens TC Maliskamp spelen er maar liefst 24 teams mee.
De meeste teams spelen op vrijdagavond (6) en op zaterdag (15).
De teamcaptains hebben inmiddels de wedstrijdformulieren en tennisballen ontvangen en staan te trappelen voor de start. Tijdens de voorjaarscompetitie is het nog beperkt mogelijk vrij te spelen op vrijdagavond en zaterdag. De precieze speeldata zijn te vinden in de agenda. Op zaterdagen is vanaf 14.00 uur tot circa 19.00 uur geen baan beschikbaar voor vrij spelen.


Met ingang van 1 april komt Marijke Klijnstra het bar-team versterken. U kunt haar op donderdagmiddag op het paviljoen aantreffen. Fijn dat deze vacature weer is ingevuld en veel succes Marijke.

We besparen al veel geld doordat we zijn overgegaan op cashless betalen. Dat rendement kan nog worden verhoogd als u met uw KNLTB-pas betaalt. Het is heel eenvoudig om daar geld op te zetten en dan steeds met deze pas te betalen. Dit scheelt 20 eurocent per pinbetaling.

Rest ons iedereen nog fijne Paasdagen toe te wensen.Laatste nieuws

Foto van het moment

Bekijk alle fotosBekijk alle fotos

Zoeken

Aanmelden nieuwsbrief