Actueel - Van het bestuur

Geplaatst op: Dinsdag 1 mei 2018
LED-verlichting:

Het verschil is door de avondtennissers zeker niet onopgemerkt gebleven: Op 16 April hebben we op alle banen de oude lampen door LED-verlichting laten vervangen. In een strak geplande ombouw-actie werden binnen een dag alle werkzaamheden succesvol afgerond en kon dezelfde avond al onder het nieuwe licht getennist worden. De verlichting wordt binnen kort nog aan het afhangboord gekoppeld en zo verwachten we niet alleen forse besparingen op onze energierekening maar ook meer mogelijkheden de verlichting eenvoudiger aan de omstandigheden te kunnen aanpassen. Het bestuur dankt het projectteam dat zich hiervoor heeft ingespannen van harte voor zijn inzet!

Koningsspelen:

Op de Koningsdag mochten we talrijke kinderen van basisschool de Masten uit Maliskamp op onze tennisbanen welkom heten. Het organiserend comité van ouders heeft samen met SimonTennis deze met leuke dag met veel energie gevuld en het was een mooi gezicht soms meer dan 40 kinderen gelijktijdig plezier met tennis te zien beleven. Kijk nog eens naar de leuke foto’s van deze zonnige dag op onze webpage of op Facebook en op de op de website.

Minibaantje:

En om de cirkel rond te maken is er op hetzelfde weekend ook het minibaantje weer in oude luister hersteld. Wijnbergen Sportbouw heeft de ondergrond vervangen, een nieuwe kunstgrasmat gelegd en ook een nieuw net staat er nu te glimmen.

Laatste nieuws

Foto van het moment

Bekijk alle fotosBekijk alle fotos

Zoeken

Aanmelden nieuwsbrief