Leden informatie - Helpende handen gezocht

Helpende handen gezocht!

Help mee met de clubkampioenschappen!


Voor het organiseren van de clubkampioenschappen zijn wij dringend op zoek naar versterking! Om dit toernooi te kunnen blijven houden op een manier zodat dit voor alle leden leuk is om mee te doen hebben wij meer mensen nodig.

De clubkampioenschappen worden gehouden van maandag 4 tot en met zondag 10 september 2017. In de avonden zal gespeeld worden vanaf ca. 18:00 uur en in het slotweekend vanaf ca. 10:00 uur. Bij het organiseren van het toernooi horen verschillende taken. Normaal gesproken worden deze taken verdeeld onder commissieleden en hoef je dus niet bij alles betrokken te zijn.

Wat houdt het bijvoorbeeld in?
•    Meedenken in de opzet van het toernooi (hoe zorgen we er voor dat zo veel mogelijk leden mee doen)
•    Plannen van de wedstrijden
•    Bemannen van de wedstrijdtafel (nieuwe wedstrijden op de baan zetten, uitslagen verwerken, volgende
     wedstrijd doorgeven aan winnaars)
•    Sponsoren regelen
•    Prijzen voor de deelnemers regelen
•    Aankleding van het clubhuis
•    Communicatie met de culinaire commissie
•    Vergeet vooral zelf niet deel te nemen aan de clubkampioenschappen

Vanzelfsprekend is het erg belangrijk dat er tijdens de wedstrijden mensen van de organisatie aanwezig zijn op de club om alles in goede banen te leiden. Het is dus handig als je grotendeels beschikbaar bent van 4 tot en met 10 september.

Laat je vooral niet tegenhouden als sommige werkzaamheden je niets lijken want nogmaals, je hoeft niet overal bij betrokken te zijn! Inmiddels hebben al twee personen zich gemeld maar zij kunnen het niet alleen. We zijn op zoek naar een commissie van ca. 4 tot 6 personen. Hoe groter het team, hoe beter de taken te verdelen zijn.

Ervaring met het organiseren van tennistoernooien is overigens niet vereist. De commissie kan op hulp rekenen van Chantal Timmers, Marissa Hos en de technische commissie.

Spreekt dit je aan? Laat dan van je horen! Ben je overtuigd, of heb je nog vragen of opmerkingen, neem dan via onderstaande gegevens contact op!

Jeroen den Houter
Technische Commissie TC Maliskamp
T: 06-23613956
E: technische@tcmaliskamp.nl

Foto van het moment

Bekijk alle fotosBekijk alle fotos

Zoeken

Aanmelden nieuwsbrief