Jeugd - Jeugdkampioenen 2015

Op 11 oktober heeft de interne jeugdkampioenschap plaatsgevonden. Het was schitterend weer die dag waardoor onze jeugd optimaal kon presteren. Op verschillende niveaus is er gestreden om de jeugdtitels van 2015. Totaal hebben zich ruim 30 deelnemers aangemeld en evenzoveel ouders waren aanwezig om ze aan te moedigen.

Vanaf 10 uur barstte de strijd los op onze splinternieuwe banen. De toeschouwers genoten van de mooie rally´s en de soms tot het einde toe spannende games. Niet alleen de oudere jeugd liet zien dat ze hun mannetje stonden ook onze kleinere tennissers lieten zien de ballen mooi over het net te kunnen slaan.

Naast de inspanningen op de baan werd ook de inwendige mens niet vergeten. Van het ongekend mooi buffet met taartjes en andere lekkernijen voor het koffiemoment, liep het water je in de mond. De lunch in de vorm van fruit, broodjes en krentenbollen werd door de jeugd gretig verorberd. De langzaam ondergaande zon luidde het einde van het kampioenschap in met de volgende winnaars van het jaar 2015:
Rood    Maurits, Thijs, Emily, Floris en Dirk
Voor rood geldt dat er geen eerste of tweede plaatsen bepaald worden, alle deelnemers zijn winnaars.
Oranje
1e Guus van den Dungen
2e Oscar Schepers
Groen
1e Gijs Kloosterman
2e Sara Hahn
Geel
1e plaats Roosmarijn Lijnsveld
2e plaats Jelmer Bottema
Oudere Jeugd
1e Koen Somsen
2e Roel Somsen

De maand november staat in het teken van Halloween. Zaterdagavond 31 oktober wordt er een spooktocht georganiseerd. Op zondag 1 november vindt het "Halloween event" plaats.
Voor de kleintjes wordt de jaarlijkse 'pietenmiddag' georganiseerd. Op vrijdagmiddag 27 november vanaf 15:00u zijn onze kleinere jeugdleden welkom. Meer informatie volgt nog over kosten en hoe in te schrijven.

Fotoalbum

Foto van het moment

Bekijk alle fotosBekijk alle fotos

Zoeken

Aanmelden nieuwsbrief